23.6.2013

SUhannus

Kuten vaarikin aina juhannusaaton jälkeen totesi "nyt voi taas alkaa joulua odottamaan".
Oltiin mökillä,uitiin,saunottiin,juotiin viintä,poltettiin kokko ja syötiin ihan liikaa liian rasvaista ruokaa.Voin kertoo,että on kamala olo ku on syöny miltei pelkkää lihaa.Hui ja hyi!Nyt se on ohi  ja kriisin paikka taas.Ahdistaa kuten aina pyhien jälkeen.No,huomenna reippaana töihin...yeah,right!
Oli kyllä aika kiree tunnelma mökillä.Vaikka meillä on ihan ok välit kaikkien kanssa,mut sit kun muilla on skismaa keskenään niin kyllähän sen huomaa.Onneks ei homma kuitenkaan räjähtänyt käsiin.
Eniten itseä kuitenkin harmitti ja nolotti se,että mun vanhemmat oli myös anoppilan mökillä ja mun isä sit veti kunnon kumarat.Sillä on taas vähän hirttänyt ryyppy kiinni.Meni aattoilta sitä harmitellessa.
Huomenna on TAAS lääkäri ja ilmeisesti mulla nyt kokellaan kaksisuuntaisen mielialahäiriön lääkitystä.Saa nähdä alkaako mitään tapahtua.

Minäpä rupean nukkumaan,että jaksaa huomenna töissä koomailla silmät auki,mutta mun on jaettava teille vielä meidän juhannusbiisi :D

2 kommenttia:

  1. No onhan teillä ollut ihan ok juhannus sillä monissa paikoissa on suoranainen perinne että veri lentää ja porua riittää. Silti nämä tyypit jatkavat tätä omituista perinnettä vuodesta toiseen ja se on asia mitä en ymmärrä. Hyvä biisi tää Kurkelan peppujuttu, se soi tossa taustalla enkä ole aikaisemmin kuullutkaan tätä :D

    Koitahan jaksaa duunissa! (vaikka se on synti olla näillä keleillä duunissa - ainakin tunnen niin joka aamu lähtiessäni maakuntaan ajelemaan)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Töissä oli onneksi iisi päivä.Joku mies toi edesmenneen vaimonsa valtaisan keräilykokoelman meille...semmosen 1000kpl. possuja!Siinä vierähti päivä niitä putsaillessa.
      Samaa en voi sanoa lääkärillä käynnista töiden jälkeen.Nyt on Ketipinoria,Lamictalia ja Melatoniinia hommattu.Voin ruokailla pelkillä pillereillä kun niitä alkaa menemään kourakaupalla :P

      Poista