1.11.2012

Kyllä vituttaa!



Tässä on nyt muutamia päiviä menny semmosen yleisen vitutuksen kourissa. En oikeastaan tiedä mistä tää on saanut alkunsa ja se piti muutaman päivän taukoa kun olin mun ystävän luona, mut nyt taas sama rellestys sisuksissa jatkuu. Tässäpä hieman listaa mikä kaikki ottaa aivoon...

* Ulkona on ihan paska keli ja pötkö on ihan märkä kun tullaan sisään. Se ei antais kuivata tassuja eli pystyssä on painimatsi.
* Joka paikka on täynnä rojua, joka kuuluisi ihan toisaalle ja senhän voi arvata kuka ne jättää vääriin paikkoihin...en siis minä! Miäs sottaa ja miä siivoon perässä sen jälkiä...vittu!
* Meidän taloyhtiön vesi- ja viemäriputkiremppa alkaa olee aika kettumaisessa vaiheessa. Koko ajan on vedet poikki ja alkuvuodesta ne tulee meidän rappuun. Pitää kai sit muuttaa anoppilaan, joka on jo oma lukunsa vitutus-listalla.
* Joulu alkaa lähestymään ja en ole edes alottanu lahjojen tekemistä. Koska olen rahaton saikkuilija ei rahaa lahjojen ostamiseen juuri ole ja koska olen käsityöläinen kaikki olettavat saavansa itse kyhätyn lahjan. En vaan saa aloitetuksi minkään tekemistä vaikka aikaa olisikin.

vittuvittuvittu! Helpottikohan tää...??

Mistä miä ne 3 positiivista revin??!!!
1. Koirapuisto ei ollut vielä tänään mennyt ihan litsuksi
2. Sain vietyä mainokset lehtiroskikseen (ne on ne pienet asiat...)
3. Taisin nukkua viime yönä melkein kellon ympäri

BIISI jolle en pysty olla nauramatta

1 kommentti:

  1. Sympatiat sulle, sama vika täälläkin - vituttaa oikein huolella, tosin eri asiat. Rempat on aina paskoja, tiedän sen tekevänä osapuolena. Vaikka kuinka yrittäisi tehdä niin ettei siitä ole paljoa haittaa, aina viritellään hirttoköyttä tekijälle vaikka se olisi pomon tai jonkun muun vika. Koitetaan kestää, varsinkin kun muistetaan että vitutuksen määrä on vakio, se ei siis lakkaa vaan vaihtaa välillä kohdetta.

    VastaaPoista