12.11.2012

selkäjumi,niskajumi,pääjumi...jumi?


Ääää!! En tykkää yhtään. Joka paikka on ihan jumissa. Makaan, istun tai vaikka vetäisin itseni rullalle, aina sattuu. Jumit alkaa olemaan sitä luokkaa, että särkylääkkeet eivät enää auta. Ilmeisesti niskojen jumista johtuu JUMALATON päänsärky. En tiedä onko helpompi olla silmät  auki vai kiinni. Jokainen liike saa jonkin pääni sisällä takomaan kalloa niin PERKELEESTI. Olen napsinut 800mg Buranaa ja hetken päästä perään isän selkäleikkauksen jälkeen saamia Panacodeja ja vielä jyskyttää. Kävin toissa viikonloppuna erään tutun luona hierottavana ja ehkä jumit hellittivät muutamaksi päiväksi, mutta sain tilalle koko selän,hartiat ja niskan aivan kosketusaraksi. Ei mulla ole varaa mennä kerran viikossa hierojalle, että sais kokonaan kuosiin tän ruhon. Kai se on tk:hon mentävä hakemaan jokin tajun vievä kipulääke-resepti.

Kaiken tämän edellä mainitsemani jumituksen lisäksi olen saanut ystäväni unettomuuden taas kyläilemään. Uni ei meinaa tulla illalla millään ja aamulla herään aikaisin. Harvemmin saan päivälläkään nukuttua. Unettomuudesta alkaa mukava sydämen tykytys heti aamusta. Tuntuu että sydän tulee rinnasta ulos. Palelen ja hikoilen samaan aikaan. Panikoin kun pitää lähteä viemään mötkylää lenkille. Saan vielä sydänkohtauksen tuolla tarpoessa.
Niin kivasti se alkaa tämäkin viikko! JEI!

Kuunnelkaa tästä

Positiivisiä asiota tälle päivälle:
1. Remonttimiehet on siirtyneet ylempään kerrokseen
2. Sain aloitettua yhden neulomuksen
3. Telkkarista tulee tänään Miranda (kannattaa kokeilla.Toimii ainakin mulle...ehkä jotenkin samaistun päähenkilöön :-P )

Kuinka niin on masennusta ilmassa? 

2 kommenttia:

  1. Mene hyvä ihminen ajoissa lääkäriin, multa hajosi selkä puolitoista kuukautta sitten ja fysiatrian polille pääsee vasta ensi vuoden alussa. Ei muuten, mutta jos se menee pahaksi niin et pysty liikkumaan mihinkään - et edes vessaan.

    VastaaPoista