19.4.2013

Eilen hyvemmin,tänään huonommin.

Kirjoitin eilen aivan ultimate-hyvän postauksen,mutta se perkele meni ja katosi ennen tallennusta tai julkaisua. Kyllä meinasi itku tulla.Voin nyt pääpiirteittäin kirjoittaa saman sisältöisen jutun.Lupasin itselleni eilen,että tänään klo. 15.00 kömmin ylös täältä synkästä poterosta, olen positiivisempi ja energisempi.Valitsin tämän päivän ja kellonajan sen takia,että työvuoro loppui klo. 15.00 ja viikonloppu alkaa,mutta myös sen takia,että minulla oli eilisestä asti aikaa sopeutua ajatukseen.Tämä ilosuudenmultihuipentuma-tapahtuman oli tarkoitus kestää yhden viikon.Liian isoja panoksia ei kannata laittaa heti alussa likoon.Tuollainen päätös syntyi eilen...
Iloinen,energinen ja positiivinen minä...

Tänään olikin jo uusi päivä ja uudet kujeet.En ollut normaaleissa työtehtävissä,koska joka toinen perjantai meillä on ns. ryhmäpäivä eli me mielenterveyskuntoutujat kokonnumme ja teemme jotain mukavaa...YEAH,RIGHT!Aamulla tehtiin aarrekarttaa.Leikkaa,liimaa,askartele.Syömästä tullessamme eräs oikeassa työsuhteessa oleva keski-ikäinen mieshenkilö,joka suht läheisesti liittyy tekemääni työhön kailottaa kaikkien kuullen ulkona,miten olen tössinyt erään työjutun.VITUN KIVA JUTTU!Ei riitä,että pitää kaikkien kuullen asia ilmoittaa vaan pitää vielä läjäyttää se perjantaina, että varmasti menee vloppu piloille ja tosiaan vielä ryhmäpäivänä,jolloin en pääse asiaa selvittämään.
Ryhmäpäivämme jatkui eläinsuojeluyhdistyksen kissatalolla,jossa nyyhkin ja paijailin kissoja.


En siis todellakaan aloita mitään positiivisuuspaska-viikkoa.Positiivisuus on perseestä ja aina kun luulen,ettei alemmas voi päästä,joku kusipää heittää lapion,että antaa mennä vaan.Jos tässä hengissä selviää niin se saa riittää!

Nyt täytyy löytää,joku paska biisi vielä...Tässä!Siis voisko joku mulle selventää,että mitä jukuliste tässä maailmassa tapahtuu?!?



















4 kommenttia:

  1. No jo oli vittumaisesti tehty siltä tyypiltä enkä kyllä usko että oli aihettakaan. Tosi pahoillani myös siitä että viikonloppusi meni päin persettä mutta toivon kuitenkin ettet yhden kusipään sanojen takia heittäydy depiksen suohon - sieltä kun on vaikea nousta.

    Noiden kirjoitusten hukkumisesta niin itse käytän kirjoittaessani Open Officea (vapaasti ladattava tekstinkäsittelyohjelma joka hakkaa Wordin mennen tullen ja jonka saa suomenkielisenä). Näin jos blogger hukkaa tekstin, on se helppo kopioida uudestaan bloggeriin ja julkaista.

    Pusuja <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy kokeilla tota officea ni loppuu tekstinhukkumisitku-potku-raivarit.
      Onneksi oli ihanat ilmat viikonlopun niin sai nauttia edes siitä.Huominen töihin meno jännittää mutta...mulle ei vittuilla!

      *pus*

      Poista
  2. Hei! Oli tosi törkeää toimintaa siltä tyypiltä, mutta ehkä se tarvi tehdä sen, jotta sen oma vkl onnistuisi. Jotkut ihmiset kun ovat vain tommosia. Oikeinhan tuo ei ole vaikka miten päin miettii, mutta tosiasia on, että tommosia ihmisiä vain on olemassa!
    Luin nyt vasta tän sun postauksen niin ehkä vähän myöhässä tulee kommenttini, mutta toivon, ettet antaisi tuommosten ihmisten vaikuttaa mielialaasi ja päivääsi. Tottakai tommonen vituttaa ja suututtaa, mutta sitten ku se tunne on hetken aikaa ollu ni anna sille lupa mennä pois :) Sitten mietit, että mikä olis susta mukaavaa tehä ja toteutat sen ni tulee parempi mieli :) Tällä tavalla minä selviän tommosista tapauksista. Mutta onhan se helpommin sanottu ku tehty, ite meinaan olla semmonen 100% -eläjä, että jos vituttaa ni sitte vituttaa niin saatanasti ja jos on ilonen ni sitte hypitään seinille pelkästä ilosta :D
    Mutta ärsyttää tosiaan jos on oikeen suunnitellu että "tänään on hyvä päivä" ja sitte tulee yks ihminen ja pilaa sen.. Mutta ehkä se onkin vain testi, että aiotko todella pitää sen hyvän päivän niinku lupasit? ;)

    Tosi kiva blogi sulla, oon tämmönen piilolukija ku en oikeen hallitte tätä bloggeria niinkään hyvin, että voisin liittyä lukijaksi jne! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikki lukijat ovat tervetulleita...myös salaa "urkkijat".Kiitos kommentista! Olen vielä sen verran herkillä,että otan toisten sanomiset liikaa itseeni. Myös toisten negatiiviset tunteet on helppo kohdistaa itseensä.Sitä vastaan mulla on vielä iso taisto edessä.

      Poista