13.9.2012

Ärripurri


En vain mahda itselleni mitään. Kiihdyn nollasta sataan muutamassa sekuntissa. Väsymyksestä ja turhautumisesta se johtuu. Välillä fyysiset kivut ovat oiva lisä pakettiin. Hermostun olemattomista asioista etenkin miehelleni. Miksi se ei koskaan laita kahvia tippumaan kun olen koiraa pissittämässä aamulla? Miksi se ei koskaan imuroi pyytämättä? Miksi se ei koskaan petaa sänkyä kun nousee viimeisenä? Sitten poden huonoa omaa tuntoa kun en jaksa tehdä kaikkia kotitöitä. Olenhan minä päivät kotona ja mies töissä. Kyllä minä tahtoisin olla pullalta tuoksuva kotihengetär, mutta kun en ole. Nuorena kotona asuessaan mieheni ei koskaan tarvinnut siivota edes omaa huonettaan. Onko kuitenkaan kohtuullista vaatia minua tekemään kaikkia kotitöitä vaikka olenkin kotona? Todennäköisesti mieheni ei edes ajattele näin...se on vain omassa päässäni. Olen mestari "imemään" kaiken vian itseeni. Jos koti on sikolätti en ole jaksanut siivota, kun jääkaappi on tyhjä en ole kyennyt kauppaan, rahat on loppu olen tuhlannut liikaa. Syyllistän itseäni kaikesta, masennun enemmän ja taas olen toimintakyvyttömänä sohvalla makaamassa. IKUINEN NOIDANKEHÄ!

Eräs tietty aika kuukaudesta on myös ihanteellista aikaa kehitellä raivoa. Voi niin ihanat kuukautiset. On niin kettumainen olo muutenkin joten räjähtäminen on hiuskarvan varassa. Kärsin kovista kivuista kuukautisten aikana endometrioosin ja kystien takia ja se lisää ärtymystäni entisestään. Yleensä riittää kun vihjaan miehelle kuukautisista ja hän osaa pysytellä hieman kauempana. 

En tiedä...nytkin alkaa ärsyttää pelkkä aiheesta kirjoittaminen! Ehkäpä lisää myöhemmin...




1 kommentti:

  1. Vaimoni on kanssa kotona päivät mutta olemme sopineet että jos häntä ei huvita niin sitten ei ole pakko tehdä. Onhan siisti koti hyvä asia mutta ei se nyt päivässä tai kahdessa kaatopaikaksi muutu - ei vaikka meillä on koirakin. Kämpän pitäminen kuosissa on työtä siinä missä muukin eikä sitä tarvitse tehdä 24/7, enhän minäkään tee omaa työtäni. Sama juttu ruoan kanssa; onhan lämmin ruoka kottin tullessa kiva juttu mutta en silti vedä hernettä nenään jos vaimo sanoo sohvalta käsin että lämmitä mikrossa. Niitä on sitten sellaisiakin päiviä että täytyy oikein varmistua että on tullut oikeaan osoitteeseen kun kaikki on vaihdettu ja siivottu viimeisen päälle. Elämä on ja siitä ei kannata ottaa stressiä. ai niin, se yksi aika kuukaudesta antaa teille naisille oikeuden kiukutella, oikein luvan kanssa ;D Koitahan pärjätä!

    VastaaPoista